Alles onder één dak

TruckXL is jouw vertrouwde partner voor onderhoud, reparaties en service aan alle merken trucks en trailers. Met het alles-onder-één-dak principe biedt TruckXL een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw behoeften te voldoen.

In de wereld van transport en logistiek is uptime een belangrijk onderdeel. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jouw voertuig altijd operationeel is en soepel functioneert. Daarom biedt TruckXL de volgende services:

 

 

Het is van het grootste belang dat jouw voertuig altijd in topconditie verkeert om efficiëntie en veiligheid op de weg te garanderen. 

Onze hoogopgeleide technici zorgen voor preventief onderhoud om stilstand tot een minimum te beperken.

 

 

Onze monteurs beschikken over de laatste kennis en technologie om grote en kleine reparaties uit te voeren.

We gebruiken geavanceerde apparatuur om problemen snel te identificeren. Wij maken daarbij gebruik van moderne diagnoseapparatuur en A-merk onderdelen.

 

 

Ongevallen, extreme weersomstandigheden en dagelijks gebruik kunnen allemaal leiden tot beschadiging van de carrosserie. 

Het is van cruciaal belang dat schades zo snel mogelijk worden gerepareerd om verdere verslechtering te voorkomen en de veiligheid van het voertuig te waarborgen.

 

 

Als transportondernemer wordt er van je verwacht dat je jaarlijks jouw truck(s) laat inspecteren en keuren. Gelukkig staan onze gediplomeerde keurmeesters klaar om de nodige keuringen voor je uit te voeren. 

Bij TruckXL kan je terecht voor alle reguliere keuringen en inspecties zoals APK, LPK en tachograaf keuringen. Als universele formule zijn wij  gespecialiseerd in alle merken, types en soorten voertuigen.

 

 

We begrijpen dat problemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom staan we 24/7 paraat om jou in geval van nood van dienst te zijn.

Ben je nog niet in het bezit van de TruckXL 24/7 pechhulppas? Neem direct contact op met jouw TruckXL locatie!

TruckXL gaat nog een stap verder! Naast deze diensten bieden wij nog veel meer aan om jouw voertuig in topconditie te houden.

Jouw TruckXL werkplaats staat klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw wagenpark. Klik hier voor een TruckXL vestiging bij jouw in de buurt!