Keuringen en inspecties

Bij TruckXL kan je als transporteur terecht voor alle regulier keuringen en inspecties zoals APK en LPK keuringen. Als universele formule zijn wij  gespecialiseerd in alle merken, types en soorten voertuigen. Door onze brede dekking in de Benelux vind je altijd een TruckXL vestiging bij jou in de buurt.

APK Keuring

Heb je een keuring nodig voor een voertuig dat valt onder de APK1 wetgeving? Geen probleem! Daarnaast kunnen veel van onze locaties ook de APK2 keuringen worden uitgevoerd. Tot slot zijn veel TruckXL locaties inmiddels ook gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en keuren van campers, dus alles onder één dak!

Laadklep keuring

Als transportondernemer wordt er van je verwacht dat je jaarlijks de laadklep van jouw truck(s) laat inspecteren en keuren. Gelukkig staan onze gediplomeerde keurmeesters klaar om deze laadklepkeuring (of andere nodige keuringen) voor je uit te voeren. Uiteraard volgens de laatste wettelijke voorschriften en BOVAG, LPK  & NEN-normen. Zo ben je altijd veilig op weg met een goed gekeurde laadklep.

Tachograaf keuring

TruckXL zorgt voor een perfect gekeurde tachograaf in jouw voertuig. Naast het ijken van de tachograaf kunnen wij ook reparatie of vervanging van de tachograaf verzorgen. Wij leveren daarnaast de digitale tachograafoplossingen van VDO. De professionele producten van VDO bieden langdurige kwaliteit en zekerheid dat jouw voertuig voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Alle diensten