24/7 Hulp bij pech onderweg

Snelle hulp bij pech onderweg

Als klant van TruckXL kan je vertrouwen op de beste hulp bij pech onderweg. Wanneer je tijdens één van jouw ritten met pech te maken krijgt, kan je als vaste klant gratis gebruik maken van onze TruckXL 24/7 pechhulp service. Via het telefoonnummer van jouw TruckXL locatie, of via ons centrale Europese telefoonnummer. Tevens kan je heel eenvoudig met een online incident formulier je pechmelding insturen. Op deze manier word je zowel in Nederland als in het buitenland geholpen met pech onderweg. Uiteraard word je in het Nederlands te woord gestaan.

De Pechhulp is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. De pechhulp service begeleidt je vanaf het moment van inbellen/aanmelden met alle nodige assistentie tot het moment dat je daadwerkelijk geholpen bent. De benodigde gegevens vind je handig op onze TruckXL 24/7 pechhulppas.

Ben je nog niet in het bezit van de speciale TruckXL 24/7 pechhulppas? Neem direct contact op met jouw TruckXL locatie, zodat ook jouw wagenpark voorzien is van hulp bij pech onderweg.

24/7 pechhulp

Alle diensten