Snel weer op weg

Ben je op zoek naar een servicepunt voor schadeherstel van trucks en trailers?
TruckXL lost dit snel op, zodat je snel weer op de weg bent.

Kwaliteitsonderdelen & snel herstel

Een van de belangrijkste taken bij carrosseriewerk is het repareren van schade aan de buitenkant van de truck of trailer, zoals deuken, krassen, en corrosie. Ongevallen, extreme weersomstandigheden en dagelijks gebruik kunnen allemaal leiden tot beschadiging van de carrosserie. Het is van cruciaal belang dat deze schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd om verdere verslechtering te voorkomen en de veiligheid van het voertuig te waarborgen.

 

 

Carrosserie

Carrosseriewerk speelt een grote rol bij het aanpassen van vrachtwagens en trailers aan specifieke behoeften.

 

Het aanpassen aan specifieke behoeften of het implementeren van innovatieve ontwerpen zorgt ervoor dat jouw voertuigen optimaal presteren en veilig op de weg kunnen blijven.

Het bieden van hoogwaardig en deskundig carrosseriewerk staat bij TruckXL hoog in het vaandel. Er kan niet genoeg worden benadrukt om een efficiënte en veilige transportsector te waarborgen.

Ondersteuning bij incidenten

Heb je schade aan een voertuig? Wij kunnen je uitstekend helpen bij herstel van schades aan zowel truck als trailer. Met (OE) kwaliteitsonderdelen wordt het voertuig teruggebracht in originele staat. Binnen no-time kunnen jouw voertuigen weer veilig en representatief vele kilometers maken.

Via onze 24-uurs pechhulp heb je altijd ondersteuning op het moment van een incident onderweg. Via ons pechhulpnummer ben je op die manier altijd verzekerd van hulp bij schade onderweg.

Wordt direct klant, zodat ook jij geen zorgen meer hebt bij schades onderweg.
Zoek direct een TruckXL locatie bij jou in de buurt.

Alle diensten