ESVE (SP)

Gegevens

Albert schweitzerstraat 5
7131 PG Lichtenvoorde

Openingstijden

Maandag: 07:45 – 16:45 uur
Dinsdag: 07:45 – 16:45 uur
Woensdag: 07:45 – 16:45 uur
Donderdag: 07:45 – 16:45 uur
Vrijdag: 07:45 – 16:45 uur
Zaterdag: 07:45 – 12:00 uur
Zondag: Gesloten

Beschikbare diensten

  • Banden
  • Carrosserie
  • Koelmotoren
  • Laadkleppen
  • Verhuur

Over ESVE (SP)

Over ervaring gesproken. Al meer dan 90 jaren bouwt en ontwerpt ESVE opleggers, aanhangwagens en carrosserieën op maat. ESVE is zelfs een van de eerste trailerbouwers in Nederland!

Dagelijks wordt er gewerkt aan uiteenlopende en altijd innovatieve oplossingen voor de steeds hogere eisen stellende transportsector. Geen enkele oplegger, aanhangwagen of carrosserie is identiek. Maatwerk is het handelsmerk, dat blijkt o.a. uit de zelf ontwikkelde besturingssystemen.

ESVE verzorgt tevens alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan trucks en bedrijfswagens, schadeherstel en keuringen waaronder APK, LPK en kraankeuring. Onze eigen bandenservice verzorgt het complete bandenmanagement voor uw gehele vloot inclusief karkassenbeheer en registratie hiervan. Ook beschikt ESVE over een eigen mobiele zeilmakerij met service op locatie en een eigen mobiele pechservice, ook voor bandenpech. Hiervoor investeert ESVE voortdurend in ontwikkeling en in de scholing van zijn medewerkers. De werkplaats beschikt over de nieuwste diagnose-apparatuur om efficiënt alle voorkomende storingen verhelpen aan bedrijfswagens en trailers. ESVE staat dagelijks voor u klaar! 24 uur per dag ,7 dagen in de week.