Truck Support Venlo

Gegevens

Olivier van Noortweg 1
5993 SL Maasbree - Venlo

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 19:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 19:00 uur
Woensdag: 08:00 – 19:00 uur
Donderdag: 08:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur
Zondag: Gesloten

Beschikbare diensten

  • 24/7 Pechhulp service
  • Airco Service
  • APK Een
  • Banden
  • Carrosserie
  • Diagnose
  • Laadkleppen
  • Revisie
  • Tachograaf

Over Truck Support Venlo

Maak kennis met een snel groeiend bedrijf. Maak kennis met een innovatieve totaaloplosser op het gebied van onderhoud voor trucks, trailers en banden. Maak kennis met Truck Support.

Truck Support is een bekende speler in de transportbranche. De unieke combinatie van truck- en traileronderhoud én bandenservice in één servicebeurt maakt van Truck Support de innovatieve en betrouwbare onderhoudspartner voor veel transportondernemingen. Truck Support is opgericht in 1995. Het bedrijf opereerde toen nog onder de naam EST Trailerservice. Directeur Ernst Jansen is een gedreven ondernemer met visie. Door oog te hebben voor nieuwe kansen in de transport industrie, groeide Truck Support uit tot een vakspecialist die garant staat voor totaaloplossingen in het onderhoud van truck én trailer. Truck Support: total service for truck & trailer!

Truck Support is onderscheidend, betrouwbaar én innovatief. Wij begrijpen dat het bieden van een totaaloplossing van grote meerwaarde is. Truck Support gaat voor snelheid bij intake en uitvoering, gegarandeerde kwaliteit en een vooruitziende blik voor toekomstig onderhoud. Bovendien maakt het door ons zelf ontwikkelde informatiesysteem het mogelijk om de cliënt van relevante data te voorzien over het wagenpark. Managementinformatie, die u bijvoorbeeld kan ondersteunen bij het toekennen van budgetten. Zo kunt u tijdig en weloverwogen besluiten maken over onderhoudskosten en vervanging.

Groei en ontwikkeling van onze mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Truck Support is er trots op dat de monteurs precies weten hoe de techniek van elke truck en trailer in elkaar zit. Om het kennisniveau van onze medewerkers actueel te houden, besteden we veel tijd en aandacht aan opleidingen en trainingen. In samenwerking met Gilde opleidingen leiden we intern onze monteurs op. Ook verzorgen we regelmatig cursussen en workshops voor onze klanten, in ons eigen opleidingslokaal.