Van Bogaert Trucks & Trailers

Openingstijden

Maandag: 07:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 – 18:00 uur
Woensdag: 07:00 – 18:00 uur
Donderdag: 07:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 07:00 – 12:00 uur
Zondag: Gesloten

Beschikbare diensten

  • 24/7 Pechhulp service
  • Airco Service
  • Banden
  • Carrosserie
  • Laadkleppen
  • Revisie
  • Tachograaf

Over Van Bogaert Trucks & Trailers

Reeds als kind was zaakvoerder Christof Van Bogaert gepassioneerd door motorvoertuigen. Na het verwerven van heel wat ervaring als werknemer bij o.a. Volvo Trucks, Mercedes,… resulteerde dit in 2007 tot de opstart van zijn bijberoep. In 2011 werd de stap gezet naar een volwaardige eenmanszaak.
2016 werd vervolgens een jaar vol verandering en groei. De werkplaats in Tielrode werd te klein en er kwam nood aan extra personeel.
In het industriepark van Melsele vond Christof de perfecte locatie en de geboorte van de werd een heuglijk feit.

Onze waarden

Als klein bedrijf staan wij voor een gedegen kennis, persoonlijk contact, een klantvriendelijke aanpak en een snelle service. Dankzij een ruime stock en een goede relatie met onze leveranciers, staan we garant voor een efficiënte afhandeling van uw onderhouds- of herstellingswerken.
Daarbij kunnen we rekenen op onze bekwame mecaniciens, elk met een ruime ervaring o.a. als meestergast bij Volvo Trucks en Mercedes en als allround mecanicien bij Renault.
Dankzij deze gezamenlijke kennis van diverse merken kunnen we als team voor elke klant en elk voertuig op zoek gaan naar de beste oplossing.

Onze toekomstvisie

Het is onze ambitie om te blijven vernieuwen en mee te zijn met de tijd. Zo maken we steeds gebruik van de nieuwste software voor diagnosestelling. We leggen ons ook toe op nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo zijn we momenteel bezig met het behalen van certificaten voor het uitvoeren van werken aan hybride voertuigen.

Onze ligging

Onze ligging – in het industriepark van Melsele, vlakbij de afrit van de E17 ter hoogte van Kruibeke, dicht bij de Antwerpse Ring, de haven,… – is de perfecte uitvalbasis voor het verzorgen van depannages en zorgt ervoor dat wij ook voor onze klanten gemakkelijk bereikbaar zijn.