Werkplaatschef

Functie-inhoud

Je coördineert alle werkplaatsactiviteiten in de werkplaats en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Je stuurt een team van monteurs aan, plant de werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je controleert, organiseert en motiveert de monteursgroep!

Daarnaast ben je de eerste aanspreekpunt voor klanten en houdt contact over de ontwikkelingen van de reparaties en het onderhoud. Jouw doel is om de klanten aangenaam en zorgeloos op weg te helpen.

Wij vragen

Je hebt een klantvriendelijke instelling en beschikt over het vermogen om medewerkers te motiveren en enthousiasmeren. Als leidinggevende beheerst je over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een afgeronde opleiding tot eerste bedrijfsautotechnicus (EBAT). Daarnaast ben je leergierig en bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Zo zorgen we er samen voor dat je baan leuk én voldoende uitdagend blijft!

Wij bieden
  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een prima salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Trainingen en opleidingen

Staat jouw ideale baan er nog niet tussen? Maar zou je wel eens met ons in gesprek willen? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

2 + 11 =